Groepsporno met rondborstige MILF Alexis Fawx en de jonge Eliza Ibarra

0 views
0%

Op een dag, toen de schattige blonde babe Ria Sunn niet echt in de stemming was om naar school te gaan, besloot ze thuis te blijven terwijl ze deed alsof ze ziek was. Natuurlijk duurde het niet lang voordat vader merkte wat ze aan het doen was, dus besloot hij zelf haar temperatuur te controleren.

Toen hij ontdekte dat er geen tekenen van temperatuur waren, begon Ria hem te smeken om het haar moeder niet te vertellen en dat ze alles zou doen voor zijn stilzwijgen. Omdat hij vrij moeilijk te achtervolgen was, ontblootte Ria Sunn snel de lakens die haar begeerlijke naakte lichaam bedekten.

Haar vader was overrompeld en hij ontwikkelde nogal een stijve voordat hij het zelfs maar besefte. De ondeugende blondine greep snel het moment toen ze zichzelf in de doggy-positie draaide en hem vroeg haar temperatuur nog een keer te meten met zijn stok.

Haar stiefvader, volledig in shock, besloot de punt van de thermometer in haar strakke kontje te steken, waardoor dochter opgewonden raakte. Even later draaide ze zich om en terwijl ze op haar knieën zat, ritste ze papa’s broek open en begon hem af te zuigen. Ria’s stiefvader stond op zijn plaats, niet zeker wat hij moest doen, aangezien de zuigvaardigheden van de dochter gewoon te goed waren.

Uiteindelijk besloot hij toe te geven, en hij deed zijn spijkerbroek uit en duwde zijn woedende stijve diep in Ria’s strakke natte kutje. Hij ploegde haar een hele tijd in de cowgirl-positie, en toen hij op het punt stond klaar te komen, duwde hij haar op het bed en spuugde hij in haar mond.

From:
Datum: november 27, 2021
Actors: alexis fawx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *