Hard geneukt door psychopaat die slaapt en haar tieten laat zien

0 views
0%

Pretty Mia Split is bijna haar hele leven danseres geweest. Jarenlange privélessen, trainingen en talloze recitals hebben haar vak en haar lichaam geperfectioneerd. Dansen heeft haar sterk, zelfverzekerd, flexibel en gracieus gemaakt. Het is haar favoriete vorm van fysieke fitheid en artistieke expressie geweest.

Maar de laatste tijd heeft dansen iets anders voor Mia gedaan, het heeft haar ongelooflijk geil gemaakt. Alles, van haar strakke turnpakje tot het intense rekken, doet haar hele lichaam tintelen van verlangen. Zonder vriendje op de foto, is Mia elke keer dat ze danst opgewonden en gefrustreerd.

Ze heeft een routine ontwikkeld om met haar seksuele spanning om te gaan. Elke avond als ze thuiskomt van de dansles doucht ze, trekt een schoon turnpakje aan en begint dan te strekken. De bloedstroom naar haar dijen neemt onmiddellijk toe en ze voelt haar kutje natter en natter worden.

Ze gebruikt een hangstoel en de balken aan haar plafond om zichzelf in posities te krijgen waarin haar benen zo ver mogelijk kunnen spreiden. Mia heeft een speciaal vloerkleed aan de kamer toegevoegd dat haar door haar turnpakje wrijft terwijl ze de spleten maakt, terwijl ze haar kutje zachtjes tegen de vloer wrijft.

Zodra ze deze routine heeft voltooid, verwijdert ze haar turnpakje en gaat ze weer door de films, dit keer met haar strakke jonge lichaam blootgesteld aan de lucht en haar kutje volledig blootgesteld. Inmiddels helemaal opgewonden, wrijft ze met haar vingers over haar natte lippen en schuift ze naar binnen totdat ze over haar hele handen klaarkomt. Dansen is altijd al Mia’s passie geweest, maar nu heeft ze nieuwe redenen om ervan te houden.

From:
Datum: december 1, 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *