Je neukt je hete meid in de kont.

0 views
0%

De mooie jonge Kaisa Nord heeft een speciale relatie met haar moeder Veronica Avluv. Ze kan met mama over alles praten, zelfs over de meest intieme onderwerpen. Na het lezen van artikelen op internet over vrouwelijk orgasme en squirten, wordt de jonge dochter gevuld met vragen.

Ze wendt zich tot de moeder die haar verzekert dat squirten niet alleen mogelijk is, maar ook heel plezierig. Tot Kaisa’s schrik trekt Veronica haar jurk naar beneden en begint met haar tepels te spelen tot ze keihard zijn. “De sleutel is om ervoor te zorgen dat je langzaam opbouwt en heel, heel opgewonden raakt.”

Verlegen, maar leergierig, volgt Kaisa de instructies van moeder op en laat haar eigen tepels opfleuren onder haar delicate vingers. “Vervolgens moet je je kutje volledig opwarmen, beginnend met de lippen en naar binnen werkend.” Kaisa had nog nooit het poesje van een andere vrouw zo dichtbij gezien.

Ze keek vol ontzag toe hoe de lippen natter en natter werden bij elke slag over haar clit. Kaisa spreidt haar benen en begint het voorbeeld van de moeder te volgen. Ze wrijft over haar lippen en plaagt haar klit totdat ze de opwinding in haar kan voelen. “Als je voelt dat je dichterbij komt, schuif dan een vinger dieper naar binnen en vind de plek.”

Ze kijkt aandachtig toe en voelt de lust in haar groeien als een golf die zich opstapelt tot ze bijna op het punt staat te barsten. Plots barst Veronica los en spuit haar hete sappen over de bank. Kaisa staat versteld en komt over haar hele vingers klaar terwijl ze haar moeder ziet squirten. “De volgende keer ben jij aan de beurt.”

From:
Datum: december 1, 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *