Jonge huisvrouw tieten en hard geneukt op de keukenvloer

0 views
0%

Het is de afstudeerdag voor de mooie jonge Kittina. Ze heeft hard gewerkt om haar school af te maken met bijna perfecte cijfers. Haar stiefvader is erg trots op alles wat ze heeft bereikt en Kittina is dankbaar dat hij zo gul is geweest om haar opleiding te betalen. Lang geleden beloofde hij niet alleen haar school te betalen, maar haar ook een bijzonder cadeau te geven als ze haar studie cum laude afrondde.

Hij beloofde haar zijn auto te geven en aangezien ze met betere cijfers eindigde dan nodig verwacht dochtertje dat hij woord houdt. Als papa doet alsof hij niet weet waar ze het over heeft, gaat ze op schoot zitten en begint in zijn zak naar de sleutels te zoeken. In plaats van sleutels voelt dochter iets anders. Papa heeft een grote harde pik in zijn broek. “Is dat voor mij?” vraagt ​​Kittina in de hoop dat hij ja zal zeggen. Ze is al jaren verliefd op hem en wil het van dichtbij zien.

Dochter onthult dat ze niets onder haar jurk draagt ​​en haalt vaders dikke pik eruit. Ze kijkt naar hem op, bedankt hem omdat hij altijd goed voor haar heeft gezorgd en bekent hoe ze ervan gedroomd heeft hem te neuken. Dochter berijdt zijn pik en voelt hem diep in haar. Ze buigt zich voorover en zegt: “Doe niet zo zachtaardig papa. Neuk me hard zoals je mijn moeder doet.”

Hij volgt de instructies en geeft haar elke centimeter van zijn grote lul. Ze is strak, maar neemt het op en komt hard over hem klaar. Kittina is nerveus omdat ze geen anticonceptie gebruikt en voelt dat vader dichterbij komt. Ze wil hem zeggen dat hij moet stoppen, maar heeft het te druk met klaarkomen totdat het te laat is. Als hij zich terugtrekt, lekt zijn lading uit het strakke kutje van de dochter. Ze krijgt de auto die ze wilde, maar hoopt dat er over negen maanden geen grotere verrassing is.

From:
Datum: december 1, 2021
Actors: Lexi Luna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *