Lucky Boy neukt zijn vrouw en haar rondborstige meesteres

0 views
0%

Sexy schoolmeisje Kate Rich houdt ervan om geplaagd te worden. Ze weet dat alle jongens op haar school haar elke dag van en naar de klas zien lopen. Kate zorgt ervoor dat ze zich zo kleedt dat ze hun aandacht trekken.

Haar sexy topjes pronken altijd met haar platte buik en haar rokken zijn kort genoeg om te pronken met haar benen en zorgen ervoor dat ze de hoofdrol zullen spelen in de smerige fantasieën van elke man op de campus en ook veel van de meisjes. Het kan vermoeiend zijn om de hele dag zo geplaagd te worden, maar Kate zou niet anders willen.

Toch kan zelfs zij niet wachten om wat verlichting te krijgen, na een lange dag met haar spullen zonder slipje onder haar schoolmeisjes rokje te hebben gesjoemeld. Ze zou haar huiswerk moeten doen, maar de strakke tienerplaag maakt haar bureau leeg voor een ander doel. Ze tilt haar rok op en voelt de frisse lucht op haar geschoren kutje en kleine tieten. Haar sappen beginnen te stromen als ze haar dunne benen spreidt en haar vingers naar de gebieden laat gaan die al haar klasgenoten zouden willen dat ze konden aanraken.

Omdat er geen pikken zijn om mee te spelen, doet Kate het met haar handen en haar favoriete pen. Het vult haar jonge kutje en helpt Kate zichzelf af te maken met een wereldschokkend orgasme. Nu ze klaar is, kan ze zich settelen. Morgen is er meer tijd om te plagen, maar nu is het tijd voor een goed schoolmeisje om te studeren.

From:
Datum: november 27, 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *