Pig Tailed Pool Tease lekt talloze sijpelende creampies

0 views
0%

Op een ontspannende middag brengt de schattige studente Kaisa Nord wat tijd door met videobellen met haar vriend terwijl haar stiefvader op de bank ontspant. Haar moeder drinkt thee met haar nieuwe stiefbroer. Kaisa begint haar vriendje te plagen door hem een ​​stukje huid te laten zien.

Dit trekt de aandacht van vader die niet anders kan dan opmerken hoe sexy zijn stiefdochter is. Het duurt niet lang voordat ze merkt dat hij het opmerkt of de bobbel in zijn spijkerbroek groeit. Kaisa is sinds de bruiloft verliefd op haar nieuwe vader en laat die kans niet voorbij gaan.

Ze komt dichterbij en trekt zijn pik uit zijn broek. Ze gebruikt de bank als dekking, laat haar mond op zijn lul vallen en begint te zuigen. De riskante seks is een opwindende bezigheid voor vader, maar als moeder naar de badkamer moet, loopt ze de obscene actie voorbij.

Eerst geschokt, vindt Veronica al snel motivatie in haar woede. Ze voelt ook de handen van de zoon op haar borsten van achteren. Twee kunnen spelen bij dit spel. Ze spreidt haar benen wijd en geniet van zijn tong terwijl ze de orale vaardigheden van haar dochter bekritiseert. ‘Je moet nog veel leren, ik zal je laten zien hoe het moet.’ Veronica zuigt gretig op zoon’s lul en geeft dochter les hoe ze een echte slet kan zijn.

Terwijl ze op papa’s lul zit, leunt Kaisa voorover en krijgt een seconde in haar mond. Als papa een nieuw poesje mag proberen, krijgt mama een verse lul. Veronica is blij om ze allemaal te laten zien hoe het moet, bukt zich en neemt zijn jonge harde lul in haar grote ronde kont.

Deze les zal moeten wachten op de volgende keer als zij en Kasia beide lullen droog zuigen met hun mond. Dit zal zeker de eerste van vele familie neuk dagen zijn.

From:
Datum: december 1, 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *