Rondborstige milf verleid met meloen tieten en geneukt op bed

0 views
0%

De mooie jonge Izzy Lush wil met haar vriend naar het winkelcentrum. Het probleem is dat ze geen auto heeft en die van haar stiefbroer moet lenen. Zoals gewoonlijk slentert hij gewoon door het huis en speelt spelletjes op zijn telefoon. Hij heeft zijn auto duidelijk niet nodig, maar laat zijn zusje er niet alleen in rijden.

Izzy vraagt ​​vriendelijk, biedt aan om zijn auto te wassen en een week lang zijn klusjes te doen en smeekt hem zelfs om de sleutels. De smeekbeden van zijn zus zijn aan dovemansoren gericht, maar er is een manier waarop hij haar de sleutels zal geven. Hij wil de tieten van zijn zus zien. Ze wil de auto en denkt dat een snelle flits de moeite waard is om te krijgen wat ze wil. Net als ze op het punt staat haar tieten te laten zien, verandert haar broer van gedachten en besluit dat hij meer nodig heeft.

Een pijpbeurt is wat er nodig is. Izzy is geschokt, maar ze is altijd al verliefd geweest op grote broer. Aangenaam verrast om te ontdekken dat zijn pik keihard in zijn broek is en behoorlijk groot, haalt Izzy hem eruit en begint te zuigen. Zijn oorspronkelijke verzoek niet te vergeten, laat ze hem haar kleine tieten zien terwijl ze hem hoofd geeft. Ze wil zijn grote lul in haar voelen, gaat op hem zitten en begint te rijden.

Net als de dingen opwarmen, komt mama thuis en moeten ze klauteren om niet gepakt te worden. Izzy pakt de sleutels en gaat met haar vrienden naar het winkelcentrum. Izzy komt later terug met slecht nieuws en moet broer vertellen dat ze met zijn auto is gecrasht. Hij is eerst woedend, maar ze gaat snel verder waar ze gebleven waren, zijn pik zuigen.

Deze keer slaagt ze er zelfs in om zijn dikke lul diep te keel terwijl ze hem probeert te kalmeren. Izzy kleedt zich uit en berijdt de lul van zijn grote broer, met de belofte hem de schade terug te betalen en hem elke dag te neuken als hij het hun ouders niet vertelt.

Deze keer is er niemand om ze te onderbreken, dus hij draait haar om en neukt haar strakke kutje zo hard als hij kan. Wanneer hij zijn lading pijpt, eet ze zijn sperma en belooft hij het geheim te bewaren.

From:
Datum: december 1, 2021
Actors: Katrina Moreno

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *