Rondborstige stiefmoeder Joslyn James belust op tienerjongen

0 views
0%

Je hebt Shalina Devine nauwlettend in de gaten gehouden sinds ze bij je bedrijf kwam werken. Het was moeilijk om haar te missen. Die lange benen, vooral in het korte rokje dat ze op kantoor draagt. Haar mooie gezicht, vooral die prachtige slaapkamerogen.

Shalina is het soort schoonheid dat de aandacht trekt en het bijna onmogelijk maakt om je op je werk te concentreren. Haar opmerken was gemakkelijk, maar het discreet houden was een probleem. Je dacht dat je het goed deed, stiekem een ​​blik op haar werpend als je kon en niet liet merken. Shalina is veel oplettender dan je dacht.

Ze merkte dat je haar opmerkte en ze weet wat je wilt. Ze weet ook dat je getrouwd bent en dat een indiscrete kantooraffaire je beide carrières kan ruïneren. Toch zijn sommige dingen te krachtig om weerstand te bieden. Op een avond als je laat aan het werk bent, komt ze je kantoor binnen en lacht.

Jullie zijn de enige twee die nog in het gebouw zijn en de blik in haar ogen vertelt je alles wat je moet weten. Terwijl ze langzaam haar jurk uittrekt, laat ze je verlangend staren naar haar volle parmantige borsten en vlezige achterkant. Je staart naar haar mooie naakte lichaam terwijl ze je vertelt hoe lang ze je al wilde, hoe ze heeft gemerkt dat je naar haar kijkt en hoe graag ze slecht wil zijn, wat het ook kost.

Shalina spreidt haar benen voor je, wrijft over haar lippen en onthult haar strakke roze gaatje. Ze wil je en wenkt je, maar eerst leun je achterover en kijk hoe haar vingers haar lichaam binnendringen en ze over de hele bank klaarkomt. Nu is het uw beurt. Tijd om de kantoorhottie te pakken.

From:
Datum: december 1, 2021
Actors: Joslyn James

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *