Roodharige mooie pornoster op zoek naar een pik die roze draagt

0 views
0%

Josephine Jackson keert na het werk terug naar huis en vindt per post een brief van de politie. Bij de brief zit een forse boete voor te hard rijden met de naam van haar stiefzoon erop. Ze herkent het kenteken op de auto en is woedend.

Zoon had zonder toestemming de sportwagen van zijn vader meegenomen terwijl hij voor zaken de stad uit was. Ze confronteert hem met het nemen van de auto en het kaartje. Hij heeft het geld niet om het te betalen en weet dat zijn vader boos zal zijn als hij erachter komt. Mam heeft een idee om het probleem op te lossen. Zij zal de boete betalen en het incident houden, maar hij moet haar geven wat ze wil.

En wat ze wil is zijn grote harde pik. Zoon is geschokt, maar heeft niet veel keus. Hij kan niet riskeren dat zijn vader erachter komt over het kaartje. Trouwens, moeder is erg heet en hij heeft al vaak stiekem naar haar grote mooie borsten gekeken. Dit wetende, trekt ze ze eruit nadat ze een paar seconden op zijn lul heeft gezogen.

Haar grote tieten wikkelen zich strak om zijn pik en hij kan haar niet langer weerstaan. Josephine houdt van de manier waarop hij proeft en hoe perfect hij tussen haar tieten klopt, maar haar kutje heeft honger naar die dikke lul.

Om ervoor te zorgen dat hij nog steeds een fantastisch zicht heeft op haar stuiterende tieten, berijdt ze de grote paal van haar zoon en bedekt hem met haar zoete sappen. Hij heeft nog nooit een poesje zo warm en nat gevoeld als het hare en ze heeft amper tijd om hem eruit te trekken om hem op haar gezicht te laten klaarkomen. Nu hebben ze allebei een geheim voor zijn vader te bewaren.

From:
Datum: december 1, 2021
Actors: Athena Rayne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *