Susy Gala – Kus haar poesje, kus haar kont

0 views
0%

Het blonde model Angelika is net terug van een reis naar het zonnige Californië. Ze is thuisgekomen met een mooi kleurtje en een sexy blauwe jurk die ze zo snel mogelijk aan haar vriend laat zien. Hij houdt van de manier waarop hij haar heupen en stevige kont omhelst.

Angelika pronkt met haar bruine benen en geeft hem een ​​sexy look. “Heb je mij gemist?” zegt ze lachend naar hem. ‘Ik heb je gemist. Maar niet aanraken, nog niet. Kijk maar.’ Terwijl ze de strakke jurk over haar heupen schuift, laat ze hem een ​​klein slipje zien dat haar ondeugende delen nauwelijks bedekt.

Ze komt dichterbij, wrijft verleidelijk met haar kruis over de rand van de glazen deur en likt haar lippen terwijl je je pik eruit haalt en begint te strelen. Als ze haar jurk uittrekt, laat ze je zien dat haar tepels zo stijf zijn als je lul. Ze gooit haar slipje naar je toe zodat je het kunt vasthouden terwijl je pompt.

Ze spreidt haar wangen en laat je de twee strakke gaatjes zien die ze belooft je later te laten ontdekken. Maar kijk nu eens hoe ze haar lange, gebruinde benen spreidt en zichzelf wrijft. Haar vingers glijden in haar geschoren, natte kutje en glijden in en uit in de tijd met jouw streling. Angelika neukt zichzelf alsof ze haar later wil neuken.

Je streelt je pik voor haar en laat haar zien hoeveel je haar hebt gemist. Ze kijkt naar je tot ze het niet langer kan vasthouden. Jullie komen allebei tegelijk klaar en beginnen aan een lang, wellustig welkom thuis.

From:
Datum: december 1, 2021
Actors: Susy Gala

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *