Tiener escorts ingehuurd om het plezier van volwassen mannen te vervullen

0 views
0%

Mooie brunette Shalina Devine wordt wakker naast haar nieuwe echtgenoot, maar is geschokt als zijn zoon aan de rand van hun bed naar haar kijkt. Hij kijkt niet alleen naar zijn nieuwe stiefmoeder, hij streelt ook zijn grote, jonge pik. Opgewonden door het idee dat hij opgewonden is door haar volwassen lichaam en dol is op het gevaar om haar nieuwe echtgenoot zo dichtbij te hebben, besluit Shalina om voor de lul van haar zoon te zorgen.

De opwinding van het hoofd geven op slechts enkele centimeters van haar slapende echtgenoot is overweldigend en Shalina hoeft alleen maar de kloppende lul van de zoon in haar hongerige kutje te voelen. Ze rijdt langzaam en neemt elke centimeter van haar binnen. Ze proberen voorzichtig te zijn, maar haar man wordt uiteindelijk wakker en gooit ze allebei uit de slaapkamer, zweren dat het probleem nog lang niet voorbij is. Later die dag is vader nog steeds woedend over wat hij zijn vrouw en zoon in zijn bed zag doen.

Zijn mooie stiefdochter, Vanna Bardot, vraagt ​​hem wat er aan de hand is. Ze herinnert hem eraan dat ze zelf ook lol hadden en dat ze er nog steeds opgewonden van wordt. Vanna wil een herhalingssessie en plaagt vader totdat hij ermee instemt haar haar mooie lippen rond zijn dikke pik te laten leggen. Hij houdt van het gevoel van haar mond, maar kan haar strakke jonge lichaam niet weerstaan.

Dochter kleedt zich uit en klimt bovenop zijn lul voor een harde, snelle rit. Midden in het plezier keert moeder terug naar huis en is geschokt door hoe sletterig dochter is. Shalina realiseert zich dat ze niet al te boos kan zijn na wat ze met zoon heeft gedaan en besluit Vanna wat tips te geven over hoe ze haar man echt kan plezieren.

Terwijl hij volop geniet van zijn vrouw en dochter die zijn dong dubbel-teamen, loopt de zoon binnen. Om niet buiten het plezier te blijven, gaan hij en mama verder waar ze waren gebleven in de slaapkamer.

Een allesomvattende familieorgie barst los als Shalina haar man berijdt terwijl Vanna haar broer haar strakke kutje laat eten. Iedereen neukt en zuigt om de beurt totdat zowel moeder als dochter hun mooie gezichtjes onder het zaad hebben.

From:
Datum: december 1, 2021
Actors: Amirah Adara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *