Timmerman opgewonden om huisvrouw geolied en masturberend te zien

0 views
0%

Georgie wordt op een ochtend wakker en vindt haar stiefzoon thuis van de universiteit. Hij heeft een vriend bij zich en ze zijn bezig met het spelen van videogames. Omdat ze geen bezoek verwacht, is haar lichaam nauwelijks bedekt door de sexy lingerie waarin ze sliep.

Aangenaam verrast besluit Georgie het beste uit de situatie te halen. Ze begeerde de vriend van haar zoon sinds ze samen naar de universiteit gingen en nu wil ze profiteren van de situatie. Omdat haar zoon te veel bezig is met zijn videogames om het op te merken, trekt ze dichter bij zijn vriend.

Ze bespioneert wat strakheid in zijn broek en weet dat hij haar net zo graag wil als zij hem. Met zoon op slechts een paar meter afstand, haalt Georgie zijn pik eruit en stopt hem in haar mond. Hij wil niet betrapt worden, maar kan het niet laten als ze haar tieten om zijn lul wikkelt en erin knijpt.

Ze is te geil om nu te stoppen, ze gaat op zijn pik zitten en begint te rijden net als haar zoon zich van zijn videogame afwendt en haar zijn vriend ziet neuken. Hij is boos, maar niet om de redenen die de meeste zouden verwachten. Hij is jaloers dat sexy moeder zijn vriend neukt in plaats van hem. Georgie zorgt ervoor dat hij zich welkom voelt door hem uit te nodigen om bij hen in de slaapkamer te komen.

Eenmaal in de slaapkamer geniet de mooie milf ervan om twee grote, harde college pikken te hebben om haar lust te bevredigen. Ze zuigt de ene terwijl ze de andere diep in haar sappige kutje neemt. Ze vindt ze veel energieker dan haar man en ze vinden haar veel leuker dan videogames. Dit is een geheim dat ze allemaal zullen bewaren, maar zeker iets dat ze nog een keer zullen doen.

From:
Datum: december 1, 2021
Actors: rose monroe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *