Grote kont callgirl Canela Huidbleek en lust voor seks op een bleekmiddel

0 views
0%

Sexy jonge Lika Star (ook bekend als Masha) is heet en dat weet ze. Iedereen weet. Sterker nog, ze heeft haar nieuwe stiefvader betrapt op het opmerken van haar schattige, strakke lichaam rond het huis. Lika Star vindt het niet erg. Sterker nog, ze vindt het leuk. Ze is verliefd op mama’s nieuwe echtgenoot en wacht op een tijd dat ze hem alleen kon krijgen om te zien of hij iets wilde doen met zijn wellustige blikken.

Als mama op haar werk is, ploft Lika neer op de bank voor papa in een klein korte broekje en een felroze legging. Ze begint een boek te lezen, maar weet dat hij haar al controleert. Als ze hem betrapt terwijl hij naar haar kont staart, bedekt Lika die met een kussen, maar vraagt ​​dan of hij het leuk vindt wat hij ziet. Papa hoeft niet eens te antwoorden, want de bobbel in zijn spijkerbroek spreekt voor hem.

Moe van het plagen van veraf, zit ze op zijn schoot en ze delen een cupcake met de mooie tiener die verleidelijk glazuur van papa’s vinger likt. Lika wil meer dan zijn vinger en hij haalt vrolijk zijn grote pik tevoorschijn. Ze glimlacht en strekt haar lippen rond papa’s pik, er diep en hard aan zuigend. Om hem te plezieren likt ze de fooi en vraagt ​​of ze beter is dan haar moeder.

Na het geschreeuw van haar moeder ’s avonds laat te hebben gehoord, kan de sexy dochter niet wachten om vaders grote lul in haar strakke, geile kutje te krijgen. Zittend op zijn schoot neemt ze alles in zich op, voelt elke centimeter en hoort hem met grote voldoening kreunen.

Hij antwoordt niet, maar ze voelt aan hoe hard zijn pik is dat hij ervan houdt om hem in haar te beuken. Als zijn orgasme nadert, zegt papa tegen haar dat ze zich moet omdraaien zodat ze zijn lading op haar mooie gezicht kan nemen. Lika is trots op het werk dat ze heeft gedaan en kan niet wachten om weer sexy vader te neuken.

From:
Datum: december 2, 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *