Rondborstige buurvrouw Natasha Lekker geneukt op de keukenvloer

0 views
0%

Als het slecht gaat met je vriendin, is je beste vriend zo vriendelijk om je op zijn bank te laten blijven. Het is niet perfect, maar het is comfortabel en goedkoper dan in een motel te blijven tot het gevecht voorbij is. Het wordt een beetje vreemd als hij naar zijn werk vertrekt en zijn nieuwe vrouw Kittina binnenkomt om bij je te kijken.

Je verzekert haar dat het goed met je gaat en bedankt haar voor haar gastvrijheid. Ze gaat echter niet weg en begint zelfs met je te flirten. Kittina is erg mooi en terwijl ze het huis begint op te ruimen, buigt ze zich langzaam voorover in een zeer strakke korte broek.

Ze is de nieuwe vrouw van je vriend, maar je kunt niet anders dan haar welgevormde dijen en gewelfde kont bewonderen. Als ze zich omdraait en je ziet kijken, glimlachte ze en flitste ze met haar borsten. Ze zijn klein en parmantig, maar haar tepels zijn hard door de manier waarop je naar haar kijkt. Ze ziet de schok in je ogen, maar je zegt niet dat ze moet stoppen. Je wilt meer zien en ze is meer dan blij om haar korte broek en haar slipje uit te doen.

Het is de nieuwe vrouw van je beste vriendin, maar ze is gewoon zo lekker, hoe kun je nu stoppen? Hij zal geen uren thuis zijn. Ze vertelt je dit terwijl ze haar benen spreidt en haar heerlijke kutje wrijft. Je weet dat het verkeerd is, maar je kunt horen hoe nat ze is als haar vingers in dat nauwe gaatje glijden. Kittana vraagt ​​je naar de slaapkamer te komen en af ​​te maken waar ze aan begonnen is. Deze verleiding kun je op geen enkele manier weerstaan.

From:
Datum: december 1, 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *