Hd wettelijke leeftijd tiener porno

0 views
0%

Nadat ik geluiden van nood uit onze badkamer had gehoord, ging ik naar binnen om te kijken wat er aan de hand was. Toen ik de deur opendeed, betrapte ik mijn stiefzus Anna letterlijk in paniek met een zwangerschapstest in haar hand. Ze liet het me zien, en ja hoor, het was positief. Toen ze zich realiseerde dat er een kans was dat ik dit aan haar moeder en mijn vader zou vertellen, begon ze me te smeken om het geheim te houden.

Terwijl ze op haar toilet zat, had ik het perfecte zicht in haar onthullende shirt en kon ik de meeste van haar ronde tieten zien, wat me zo geil maakte. Ik hoef je niet te vertellen hoe graag ik haar wilde neuken sinds ik haar voor het eerst zag. En hier was daar de perfecte gelegenheid voor. Ik bedoel, wat kan er gebeuren?

Ze kan absoluut niet meer zwanger worden! Dus ik zei haar dat ik zou zwijgen als ze me toestond haar te slaan. Natuurlijk schokte mijn verzoek haar, maar wat moest ze doen? Ze sloeg mijn lul uit mijn broek, bewoog hem naar haar open mond en wikkelde haar wellustige lippen eromheen. Nadat ze mijn lid een tijdje had gepijpt, gingen we naar haar slaapkamer waar ze er nog een tijdje aan zoog voordat ze zich uitkleedde.

Toen ze haar shirt en haar bh uitdeed en haar grote borsten onthulde, begon ik rood te zien van een plotselinge stroom bloed naar mijn dikke pik. Toen ze daar voor me stond met haar strakke en slanke lichaam, was Anna de natte droom die uitkwam. Ze ging op haar knieën zitten om nog een keer aan mijn slurf te zuigen voordat ze uiteindelijk haar korte spijkerrok liet vallen.

Toen draaide ze haar schattige kontje naar me toe, liet ook haar slipje vallen en liet me mijn al pulserende stijve diep in haar druipende natte mof glijden. Nadat ik haar een tijdje in de doggystyle-positie had geneukt, liet ze me op mijn rug gaan liggen, proefde mijn pik nogmaals en schoof hem in haar heerlijke bever om hem in de cowgirl-positie te berijden.

Toen ze er genoeg van kreeg, draaide mijn hete stiefzus haar weer naar me toe en stuiterde een tijdje zo bovenop mijn dikke pik voordat ze me weer aankeek. Toen ze me voor de tweede keer aankeek, zag ik het immense plezier in haar ogen die het op hun beurt onmogelijk maakten om mezelf meer in te houden, dus ging ik verder en vulde haar roze spleet met mijn plakkerige witte sperma.

From:
Datum: december 7, 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *