Italiaanse Verpleegster

0 views
0%

Het schattige blonde schoolmeisje Masha (ook bekend als Lika Star) was aan het studeren voor een heel belangrijk biologie-examen toen ze de hitte in haar lichaam voelde opstijgen. Geen wonder dat ze het gevoel had dat ze tenslotte studeerde over de menselijke voortplantingsorganen en hoe ze echt werken. Maar in plaats van alles op een technische manier voor te stellen, ging onze lieve Masha het verder vanuit een meer praktisch aspect voorstellen, wat op zijn beurt leidde tot een aantal nogal kinky scènes die in haar ondeugende jonge geest werden ingevoegd.

Dus, echt, haar strakke kutje dat nat werd, was een nogal logische conclusie van haar studiesessie. Wetende dat ze helemaal alleen thuis is met haar ouders om te winkelen, besloot ze iets aan haar geilheid te doen. Toen ze eenmaal besloot te masturberen, kon je de verandering zowel aan haar gezicht als aan haar strakke lichaam zien.

De wangen van dit verleidelijke tienermeisje werden rood en haar mooie groene ogen leken zich te vullen met lust. Haar lichaam begon te trillen van waanzinnig seksueel verlangen, waardoor haar ronde borsten en schattig achterste een beetje onder haar kleren wiebelden. Dat was precies het moment waarop ze besefte dat die kleren weg moesten en ze tilde langzaam haar roze shirt op om zachtjes haar perziken aan te raken en erin te knijpen.

Toen haakte ze de knoop van haar korte spijkerbroek los en liet ze vallen, waarbij ze zowel haar ronde billen als haar roze slipje droeg. Plotseling haalde dit mooie jonge meisje een grijze dildo tevoorschijn en stopte het in haar mond om het nat te maken. Daarna liet ze haar slipje op de grond vallen en schoof langzaam het seksspeeltje in haar ongelooflijk natte bever.

Masha’s lippen trok het eruit en stak het er keer op keer weer in, terwijl ze begon te kreunen terwijl de orgastische druk zich in haar opbouwde. Helemaal aan het einde begon haar hele lichaam te trillen en deze lieve tiener slaakte een luide kreet van plezier toen haar heerlijke poesje werd afgeroomd. Wie wist dat biologie studeren zo leuk kon zijn?

From:
Datum: december 3, 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *