Op Een Rijtje Neuken Wie Droom Er Niet Van?

0 views
0%

Het is de ochtend van je verjaardag en je hebt besloten om Dr. Hans Jerkoff te raadplegen door een sok te gebruiken om het gevoel te versterken. Maar terwijl je er een uitwreef, kwam je waanzinnig hete blonde stiefzus Cayla Lyons de kamer binnen met wat cake en ballonnen met de bedoeling je te feliciteren.

Haar sexy lingerie was op dat moment meer dan aantrekkelijk voor je, omdat je haar parmantige borsten verlegen uit haar beha kon zien steken. Oh, en ze wilde ook dat je opstond op dit voor jou echt ongemakkelijke moment, daarom trok ze de lakens van je lichaam om te worden begroet met de aanblik van je rechtopstaande en enorme stijve gewikkeld in een sok.

Een nerveus gegrinnik was haar eerste reactie, maar toen ze de lengte en stevigheid van je penis bewonderde, verspreidde zich een zekere warmte in haar onderwereld. Dit zorgde er natuurlijk voor dat ze je enorme lul vastpakte en in haar mond stopte voor een slordige, maar ongelooflijk goede pijpbeurt. Daarna schoof ze langzaam je grote lid diep in haar vochtige en lustige bever en ging het berijden zowel in de cowgirl- als in de omgekeerde cowgirl-posities.

Toen je op het punt stond te ontploffen, wikkelde je schattige stiefzus haar wellustige lippen opnieuw om je pik en liet het exploderen in en rond haar mond. Nou, als dat niet het beste verjaardagscadeau ooit is, dan is niets dat wel!

From:
Datum: november 21, 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *