Tiener Babe Krijgt Cumshot

0 views
0%

Toen ik laatst langs de kamer van mijn hete stiefzus Paulina liep, zag ik haar sexy rode lingerie dragen en selfies maken. Ik dacht dat ze gewoon een provocerende selfie probeerde te maken, maar haar strakke, jonge lichaam was zo aantrekkelijk in die lingerie dat ik gewoon moest blijven en toekijken hoe ze het deed.

Tot mijn grote verbazing begon ze langzaam haar kleren uit te trekken en haar naakte lichaam in de spiegel te bewonderen. Haar delicate gestalte, haar ronde borsten, haar volledig geschoren kutje, haar navelpiercing die de platheid van haar buik accentueerde – hoe lang heb ik al deze dingen willen zien. En daar was ze, haar stomend hete en naakte lichaam op het display, proberend een One Finger Challenge te doen.

Als je niet bekend bent met deze uitdaging, zijn het eigenlijk kuikens die hun geslachtsdelen (zowel de tieten als het poesje) proberen te bedekken met slechts één vinger terwijl ze een selfie maken voor een spiegel. Het is heel moeilijk om te doen, dus ik stond daar en keek hoe mijn stiefzus keer op keer faalde. Dus besloot ik haar te helpen. Natuurlijk, ze was eerst geschokt toen ze me zag en probeerde haar naakte lichaam te bedekken, maar toen ze mijn voorstel hoorde, accepteerde ze het onmiddellijk.

Maar terwijl ik haar aan het helpen was, gaf de nabijheid van die openlijke toeters en die kale bever me een grote stijve die volledig zichtbaar was in mijn broek. En ja hoor, mijn wellustige zus merkte het en, met een nogal ondeugende blik in haar ogen, naderde mijn kruis en trok mijn keiharde pik eruit. Het grote formaat verraste haar, maar ze werd er nog meer door opgewonden en begon er meteen een beetje aan te zuigen.

Ze moet erg nat zijn geweest, want kort daarna draaide ze haar rug naar mij toe, leunde op het bed en liet me haar sappige spleet van achteren penetreren. Nadat ik haar een tijdje in de doggystyle-positie had geneukt, dwong deze foxy schoonheid me op het bed te gaan liggen en begon mijn kloppende lid in de cowgirl-positie te berijden.

Toen draaide ze haar schattige kontje nog een keer naar me toe en ging ook in die positie op mijn schacht stuiteren. Toen ik het niet meer in mijn ballen kon houden, liet ik de prachtige Paulina op haar knieën gaan en mij afzuigen voordat ik uiteindelijk haar mooie gezicht bedekte met wit sperma.

From:
Datum: december 13, 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *