3 Zwart neukt blond zo slecht

0 views
0%

Sasha heeft geprobeerd iets schandaligs te bedenken om te doen voor haar volgers op sociale media. Ze wil dat het leuk en sexy is, dus besluit ze een virtueel pizza-/slaapfeestje te organiseren.

Ze trekt een sexy outfit aan en is klaar om de camera’s te laten draaien en op de pizzaman te wachten. Sasha merkt dat haar stiefbroer toekijkt en ziet de nogal grote bobbel in zijn broek. Ze glimlacht, wetende dat haar outfit perfect moet zijn als het je zelfs maar kan opwinden. De pizzaman komt opdagen, maar hij is lang niet zo schattig als jij, dus pakt ze de pizza en sluit de deur voor zijn gezicht.

Ze besluit dat haar volgers niet het hele verhaal hoeven te weten, geeft je de pizza en vraagt ​​je of je een rollenspel met haar wilt spelen. Verward, maar opgewonden, je gaat akkoord, de rol van pizzabezorger spelen en je pik eruit halen als ze aanbiedt om je een speciale fooi te geven. Terwijl de camera aan het rollen is, neemt Sasha je vlees in haar mond en doet ze haar best om je te zuigen als een echte pornoster.

Je draait haar rond en neukt haar van achteren, grijpt haar heupen en trekt haar naar achteren totdat jullie lichamen luid tegen elkaar slaan. Wetende dat haar volgers iets ondeugends willen zien, gaat ze bovenop je zitten en rijdt zodat ze elke centimeter in haar strakke gaatje kunnen zien penetreren. Als ze voelt dat je dichtbij bent, gaat Sasha op haar knieën en smeekt je om over haar hele gezicht te schieten. Je hebt een grote lading gespaard die haar glimlach opvult en het publiek een fantastische afsluiting geeft van deze speciale levering.

From:
Datum: februari 7, 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *