Aletta Ocean – Seks met de ex

0 views
0%

Schattige tiener Aletta Ocean geniet van een lekkere lange douche na een dag op het strand. Terwijl ze voelt hoe het water het zout en het zand van haar gladde huid spoelt, herinnert ze zich de blikken die ze kreeg van de mannen op het strand. De manier waarop hun ogen haar volgden terwijl ze rondslenterde, de manier waarop ze zich opblies om opgemerkt te worden en hoe sommigen van hen hun stijve moesten verbergen voor het zicht van hun sullige vrouwen.

Hun wellustige blikken deden haar lichaam tintelen en ze voelt haar tepels hard worden als ze zich afspoelt. Verdwaald in de dromerige fantasie, merkt ze niet wanneer haar stiefbroer binnenkomt. Je kunt niet geloven wat je ziet. Ook jij bracht de dag door op het strand en probeerde een blik te werpen op haar strakke lichaam in haar kleine bikini. Verboden of niet, je wilde haar en nu was ze slechts een paar meter van je verwijderd en kon je je niet afwenden. Als ze zich omdraait en je ziet kijken, is Aletta geschrokken maar ook een beetje opgewonden.

In plaats van je te laten vertrekken, besluit ze een show voor je op te zetten die begint als ze haar topje uittrekt en met haar eigenwijze tepels speelt. Tijd om te stoppen met aftrekken naar porno en haar haar strakke jonge lichaam te laten zien. Je houdt van wat je ziet en zij houdt van de manier waarop je pik in je korte broek groeit. Je wilt meer zien en ze stemt pas in nadat je je lul eruit hebt gehaald en haar hebt laten kijken terwijl je hem streelt. Terwijl het warme water over haar klit stroomt, voelt Aletta dat haar lichaam begint te trillen. Ze moedigt je aan om sneller te pompen totdat jullie allebei samen klaarkomen.

From:
Datum: april 25, 2022
Actors: Aletta Ocean

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *