Alison Avery bedriegt haar man met een minnaar

0 views
0%

Na een lange zakenreis keerde u ’s avonds laat moe huiswaarts. Je had je mooie vrouw Amaranta nu bijna twee weken niet gezien. Het was zo laat dat je verwachtte dat ze diep in slaap zou zijn. Je kon niet wachten om haar ’s ochtends te zien, maar was aangenaam verrast toen je de slaapkamer binnenkwam en haar op je aan het wachten was.

Ze was niet alleen wakker, ze droeg ook sexy nieuwe roze lingerie. De bijpassende bh en slipje accentueerden haar rondingen prachtig terwijl ze glimlachend op het bed zat. ‘Ik heb je gemist,’ fluistert ze, terwijl ze zich van je afwendt en zich voorover buigt om je de half ontblote wangen van haar kont te laten zien. Ze gleed van het bed af en plaagde je met haar lange benen en blote voeten.

‘Ik weet dat je moe moet zijn, schat,’ kirt ze terwijl haar vingertoppen over haar schouders naar haar borsten glijden, ‘maar ik heb op je gewacht. Ik heb je nodig.’ Ze doet haar beha uit en knijpt in haar harde tepels, smeekt je om op zijn minst naar haar te kijken terwijl ze je laat zien hoe geil ze voor je is.

Je ziet hoe je mooie vrouw langzaam haar slipje naar beneden trekt, haar grote ronde kont blootlegt en je een glimp geeft van haar vers geschoren kutje. Haar handen glijden verder naar beneden en wrijven over haar lippen totdat je de sappen op haar vingers kunt horen knijpen.

Haar verlangen naar jou is sterk en als ze haar kutje begint te neuken, kreunt ze voor je en smeekt ze je om met haar mee te gaan. Je bent moe van je reis, maar wie kan nee zeggen tegen zo’n schoonheid? Morgen is er tijd om te rusten.

From:
Datum: december 12, 2021
Actors: Alison Avery

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *