Amanda Remington – De makelaar met grote tieten en haar jonge cliënt

0 views
0%

Na een lange dag op het strand springt de sexy slet Amanda Remington onder de douche om zich af te wassen. Terwijl ze het water schoon voelt en haar lichaam streelt, denkt ze terug aan alle jongens die ze plaagde in haar hete kleine bikini. Ze vond het geweldig hoe hun ogen haar volgden terwijl ze het strand op en neer slenterde in een poging haar aandacht te trekken.

Nu stelde ze zich voor dat ze grote stijve in hun zwembroek verstopten terwijl ze naar haar strakke tienerlichaam keken. Het windt haar op als ze eraan denkt hoe opgewonden die vreemden werden en haar kutje klopt terwijl ze de warme waterstraal tussen haar benen richt. Haar stiefbroer komt toevallig op het juiste moment de badkamer binnen om haar te zien op het punt van een enorme climax. Amanda schaamt zich eerst, is boos dat je haar orgasme hebt verpest en schreeuwt tegen je dat je de kamer moet verlaten.

In plaats daarvan haal je je pik tevoorschijn en kijk je hoe ze met grote ogen naar de grote lul staart. Dit is precies de reactie die ze hoopte te krijgen van die vreemden op het strand en deze lul is dichtbij genoeg voor haar om er echt aan te zuigen. Ze begint eraan te likken en ziet er precies zo uit als de sexy modellen die je hebt gezien in pornoscènes.

Amanda had geen idee dat haar stiefbroer zo’n grote lul had, maar nu ze hem heeft geproefd, moet ze hem gewoon in haar strakke tienerkutje voelen bonzen. Het past perfect en ze begint meteen over hem heen te komen. Ze raakt zo verdwaald in hoe goed het voelt dat ze vergeet je te stoppen totdat je je moer diep in haar gat hebt geschoten. Het is meer dan de plagende tiener gepland had, maar het voelde te goed om te stoppen.

From:
Datum: april 19, 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *