Amateur tiener nam lul in haar kutje en kont

0 views
0%

De statige blonde bom Amber Jayne kon niet gelukkiger zijn met haar nieuwe leven. Onlangs getrouwd met een knappe en rijke man, heeft ze eindelijk alles wat ze ooit wilde.

Alles en een kleine bonus. Haar nieuwe echtgenoot heeft een knappe jonge zoon die het grootste deel van zijn tijd op de universiteit doorbrengt. Zelfs van ver vult de jongeman de gedachten van zijn stiefmoeder met ondeugende verleidingsfantasieën.

Als ze bij haar man is, denkt Amber vaak aan zijn jonge, harde lichamen zoon. Alleen thuis past ze sexy lingerie en oefent ze haar verleidingstechniek. Zich afvragend of ze ooit het lef zou hebben om het echt te proberen, plaagt Amber voor de spiegel, waarbij ze langzaam eerst een enorme borst blootlegt en dan de andere. Ze vraagt ​​zich af of haar stiefzoon net zoveel van haar grote tieten houdt als zijn vader, of dat hij zich meer aangetrokken voelt tot haar stevige kont.

Terwijl ze rondrolt op het bed dat ze deelt met haar man, ziet Amber haar zoon thuiskomen van de universiteit en haar halfnaakt zien. Haar vingers vinden hun weg naar haar druipende kutje terwijl ze fantaseert over het spreiden van haar benen en hem vertellen om naar mama te komen en haar hem het gevoel te geven dat hij geliefd is als nooit tevoren. Hoewel ze weet dat ze er nooit iets aan zal doen, bezorgen Ambers fantasieën over haar stiefzoon haar de beste orgasmes van haar leven.

From:
Datum: november 30, 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *