Ariel Grace heeft sensuele seks bij het zwembad met haar vriendje

0 views
0%

Moe van het kijken naar chick flicks, neemt deze geile stiefbroer de controle over de afstandsbediening en schakelt deze onmiddellijk over naar iets meer zijn snelheid. Hij geniet intens van wat vuil wanneer zijn stiefzus, Kaisa Nord, terugkeert naar de kamer.

Ze wil haar film weer aan en is boos als hij weigert haar de afstandsbediening terug te geven. Gemeen zijn tegen zijn stiefzus is niet het beste idee, want Kaisa geeft niet op. Ze zoekt overal naar de afstandsbediening en vindt in plaats daarvan condooms. Kaisa is benieuwd of ze van hun ouders zijn of van haar stiefbroer.

Als hij toegeeft dat ze van hem zijn, is ze nog nieuwsgieriger omdat zij en haar vriend geen condooms gebruiken. Ook wil ze weten wat XXL op de verpakking betekent. Hij laat haar graag zien waarom hij rubbers van die maat nodig heeft en zijn sexy stiefzus is geschokt als ze zijn enorme lul ziet. Het is zoveel groter dan de lul van haar vriendje. Past het zelfs in haar kleine poesje?

Eerst wil ze hem zuigen en lekker nat maken. Ze gaat bovenop zitten en als hij naar het condoom reikt, houdt ze hem tegen. Dat is niet nodig. Ze wil de grote pik van haar stiefbroer rauw in haar voelen. Kaisa heeft nog nooit een lul zo groot als die van zijn broer gevoeld en ze houdt van elke kloppende centimeter in haar natte kleine gaatje. Hij geeft haar alles wat hij heeft en explodeert over haar strakke lichaam. Kaisa weet dat ze het huis niet uit hoeft voor een goede lul en haar stiefbroer heeft zijn eigen ervaring.

From:
Datum: november 30, 2021
Actors: Ariel Grace

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *