Aziatiche Pornostar Lekker beurt geven sappige poes

0 views
0%

Binnen vastzitten en geïsoleerd zijn was moeilijk voor Jenny Wild. De negentienjarige is gewend om haar volgers te entertainen met foto’s van de trendy plekken die ze bezoekt. Wanhopig om iets toe te voegen aan haar sociale media besluit ze iets actueels te doen.

Jenny had een verhaal gelezen over tekorten aan snoep en toiletpapier en besloot beide op te nemen in haar nieuwste foto’s. Ze zit provocerend in de woonkamer aan een koekje te knabbelen. Haar stiefvader probeert niet op te merken hoe Jenny gekleed is en wat ze met haar tong doet.

Niet tevreden met selfies, vraagt ​​Jenny papa om hulp. Hij stemt met tegenzin in en is geschokt als ze haar topje genoeg naar beneden trekt zodat haar stijve tepel loskomt. Als je hem zenuwachtig ziet kronkelen terwijl ze pronkt met haar naakte borsten, windt Jenny zich meteen op. Dochter speelt met rollen wc-papier, laat haar borsten vaak zien en merkt de verandering van de groeiende bobbel in zijn broek.

Als ze ziet hoe groot het wordt, leunt ze op zijn schoot en grijpt naar zijn kruis. Hij probeert weerstand te bieden, maar de reactie van zijn pik vertelt haar dat hij haar net zo graag wil als zij hem. Ze belooft haar moeder niets te vertellen als ze liefdevol zijn grote stijve lul bewondert.

Hij kan niet geloven hoe goed schattige dochter is in het zuigen van een pik, maar hij kan zien waarom ze zo populair is op de universiteit. Jenny stond te popelen om te worden geneukt en uitgerekt met zijn grote pik. Haar kutje voelt zo veel beter dan dat van haar moeder dat hij zich niet kon inhouden en zijn lading diep in haar strakke kleine kutje schoot. Jenny had al plannen voor nog pittigere quarantaine-inhoud waar haar volgers van kunnen genieten.

From:
Datum: december 13, 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *