Aziatische Slet lekker neuken van voor en achter

0 views
0%

Bratty tiener Nikki Hill gedraagt ​​zich thuis. Haar nieuwe stiefvader probeerde een einde te maken aan haar luie gedrag door haar seksueel te straffen. Dat werkte even, maar ze viel terug in haar oude gedrag. Deze keer was er iets extremers nodig om haar te herstellen.

Uitgerust met een kraag en manchetten, wordt Nikki een paar uur in de kelder achtergelaten terwijl ze op haar straf wacht. Wachten op papa vervult haar met angst, maar ook met seksuele opwinding als ze zich de laatste keer herinnert dat hij haar strafte. De deur gaat open en ze ziet hem, halfnaakt en met een grote vibrator in zijn hand. Ze smeekt om vrijgelaten te worden, maar heeft haar lesje nog niet geleerd.

Hij moet voorkomen dat ze klaagt, dus beveelt hij haar mond open te doen zodat ze hem kan vullen met de enorme kop van het speeltje. Met haar mond bezig, trok hij haar slipje naar beneden en sloeg haar blote kont. Zijn hand prikte in haar en zijn woorden drongen door haar heen waardoor ze hem wilde behagen, al zijn bevelen wilde gehoorzamen. Nikki belooft dat ze haar lesje heeft geleerd en smeekt hem te stoppen.

Vader besluit dat ze een braaf meisje is geweest en een beloning verdient. Ze zal klaarkomen op het speeltje, maar hij zal haar niet losmaken totdat ze een climax heeft bereikt en belooft haar klusjes te doen zonder te klagen.

From:
Datum: december 13, 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *