Aziatische slet Lulu Chu krijgt een warm sperma in de mond

0 views
0%

Het is een mooie dag voor een picknick voor Kathy Anderson, schattige dochter Lady Bug, Kathy’s nieuwe echtgenoot en zijn knappe zoon. Lady Bug plaagt haar nieuwe stiefbroer graag en maakt gebruik van haar korte rokje en geen slipje om hem sexy flitsen te geven.

Vader ziet wat ze doen en maakt abrupt een einde aan de picknick. De volgende ochtend plaagt het ondeugende lieveheersbeestje haar stiefbroer weer en merkt dat zijn pik hard is. Ze gaat op haar knieën zitten en begint te zuigen. Lady Bug houdt van zijn grote lul en nodigt haar stiefbroer uit om deel uit te maken van een stoute truc met hun ouders.

Hij wil niet dat ze stopt, maar stemt toe. Lady Bug is nog steeds boos op haar stiefvader omdat hij haar geflirt heeft stopgezet en ze weet waarom hij het deed. De stiefbroers en -zussen sluipen de slaapkamer van de ouders binnen en glijden bij mama en papa in bed. Lady Bug neemt de lul van haar stiefvader in haar mond en zuigt eraan terwijl ze haar stiefbroer aanmoedigt om zijn pik in moeder te laten glijden. Wanneer ouders wakker worden, bieden ze een zwak protest, maar worden eraan herinnerd dat dit niet de eerste keer is.

Nog maar een jaar geleden braken ze met zijn vieren uit in een orgie tijdens het eten en hoewel het sindsdien niet meer is gebeurd, kunnen Kathy en haar man niet ontkennen hoeveel ze ervan houden om deze kant op te lopen. Ze ruilen partners en zitten midden in een heet vier-way wanneer ze een verrassingsbezoek krijgen van hun huishoudster Sofia Lee.

Ze is geschokt door wat ze ziet, maar Lady Bug denkt snel na en nodigt de rondborstige meid uit om de twee enorme pikken te proeven en ze grijpt de kans. Terwijl ze wordt genageld door haar opgehangen stiefvader, kijkt Lady Bug toe hoe Sophia de grote lul van haar broer berijdt. Beide gelukkige jongens genieten van het gevoel van drie mooie vrouwen die hun pikken bewerken totdat ze over gezichten en borsten ontploffen. Met een glimlach op ieders gezicht is het duidelijk dat Sofia zal worden uitgenodigd voor de volgende familiepicknick.

From:
Datum: november 30, 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *