Babe met zachte borsten knuffelt schone grote lul

0 views
0%

Isabelle Deltore geniet ervan om stiefmoeder te zijn. De zoon van haar man is thuis van school en elke ochtend maakt ze ontbijt voor hem. Op een ochtend is ze gekleed in een oversized sweatshirt dat haar kont nauwelijks bedekt. Terwijl ze eten voor hem begint te bereiden, merkt Isabelle dat hij naar haar kijkt.

Isabelle is gevleid dat haar jonge, knappe stiefzoon haar zo verlangend aankijkt. Haar man heeft het zo druk met werk dat hij nooit tijd heeft om met haar te vrijen en Isabelle wordt met de seconde geiler. Ze trekt haar sweatshirt uit en gaat in haar slipje op de schoot van haar zoon zitten.

Ze voelt zijn pik door zijn spijkerbroek en het is veel groter dan ze zich had voorgesteld. Ze haalt hem uit zijn broek, zuigt hem langzaam en voelt hem op haar tong kloppen. Isabelle moet het van binnen voelen. Ze zijn aan het neuken als haar telefoon gaat. Het is haar man. Geen van beiden wil stoppen, maar ze willen niet gepakt worden. Isabelle beëindigt het gesprek en neemt een douche om af te koelen.

Zoon denkt aan hoe goed haar kutje voelde en gaat naar de badkamer om verder te gaan waar ze gebleven was. Ze probeert te weigeren, maar één blik op zijn pik, en Isabelle was weer op haar knieën. Dit keer halen ze een paar goede slagen in voordat haar dochter vroeg thuiskomt en ze vangt.

Ze moeten stoppen met neuken en haar tot geheimhouding zweren. De volgende ochtend maakt hij haar wakker met zijn pik. Isabelle maakt zich geen zorgen meer om gepakt te worden. Hij neemt haar hard van achteren, laat zich deze keer door niets tegenhouden en vult haar kutje met sperma.

From:
Datum: december 14, 2021
Actors: Skye Blue

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *