Blond en brunette lesbisch koppel geniet met speelgoed

0 views
0%

Sinds je vader met Angel is getrouwd, blijf je maar denken aan. Je kunt niet stoppen met over haar te fantaseren. Het maakt niet uit hoe fout het is. Hoe hard je ook probeert, je kunt stoppen met denken aan rondborstige MILF.

Gedachten aan haar in de kamer ernaast, sexy zwarte lingerie passend als ze je vader begroet na een lange dag op kantoor. Haar lange, in kousen geklede benen. Haar enorme tieten lopen over een push-up bh. Een setje fuck me pumps die ze zou dragen terwijl ze haar lichaam aan hem gaf.

Je stelt je voor dat je bij haar binnenloopt en dat Angel je begroet met een sexy glimlach en open armen. Ze heeft gezien dat je naar haar keek, zag hoe je naar haar topje staart als ze voorover buigt. Het is oké, ze denkt op dezelfde manier over jou. Deze sexy MILF heeft het helemaal voor je. Er is tijd voordat je vader thuiskomt. Zijn blonde vrouw met grote tieten heeft een grote harde lul nodig om mee te spelen.

Haal je pik eruit en streel hem. Streel het voor haar enorme tieten. Pomp je vuist naar de aanblik van haar grote sappige kont voorovergebogen in je gezicht. Kijk eens hoe nat ze is. Hoe gemakkelijk glijden haar vingers in die sappige kut terwijl ze toekijkt hoe jij je aan haar aftrekt. Haar tempo versnelt terwijl jij naar een climax racet. Jullie komen allebei samen. De volgende keer dat papa voor zaken vertrekt, wordt het echt.

From:
Datum: november 30, 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *