Blonde en brunette slikt hete dikke cum

0 views
0%

Nikki Hill is een luie snotaap. Ze heeft geen baan, gaat zelden naar lessen en brengt haar dagen door op haar telefoon met haar vrienden. Ze kan niet eens de moeite nemen om zelf op te ruimen. Haar nieuwe stiefvader heeft het gehad en confronteert haar met haar gebrek aan inzet en motivatie.

Nikki wordt voor vader geroepen om naar zijn klachten te luisteren. Ze heeft nog nooit deze strenge en veeleisende kant van hem gezien. Hij waakt over haar terwijl ze zijn was opvouwt, zijn schoenen poetst en het avondeten klaarmaakt. Hoe hard ze ook moe is, niets is goed genoeg. Geërgerd door de klusjes en zijn kritiek, raakt Nikki opgewonden door zijn toon.

Elke keer dat ze de minste fout maakt, daalt zijn stem en gonst Nikki’s kutje van opwinding. Ze kan er niet meer tegen en stelt voor dat hij een andere manier vindt om haar te straffen. Hij beveelt haar om zich uit te kleden en hem haar lichaam te laten zien. Hij grijpt dochter bij de keel en trekt haar dicht bij zijn kloppende vlees zodat ze zijn pik kan zuigen.

Dat is lang niet genoeg straf, dus buigt hij Nikki voorover en ramt zichzelf in haar strakke kutje. Ze is niet gewend om op deze manier gecontroleerd en geneukt te worden, maar vaders ruige haren trekken en stikken doen haar schreeuwen om meer. Hij legt haar het zwijgen op door haar mond te bedekken en haar gekreun te dempen.

Nikki trilt nog steeds van haar eigen orgasme wanneer hij zijn pik terug in haar mond duwt en haar gezicht neukt totdat hij helemaal over haar ontploft. Hij blaft naar haar om zich op te ruimen en het avondeten af ​​te maken. Het bedienen van zijn pik zal vanaf nu een van haar dagelijkse taken zijn en ze zal het doen met een glimlach op haar brutale gezicht.

From:
Datum: december 13, 2021
Actors: Natalia Nix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *