Blonde Lexi Belle geniet van haar huwelijksreis buiten in de heuvels

0 views
0%

Het is nooit gemakkelijk om aan een nieuw gezin te wennen, vooral als dat betekent dat je de woonruimte moet delen met een hete kleine stiefzus. De mooie blonde Eva Elfie is schattig genoeg om haar stiefbroer gek te maken en houdt ervan door het huis te rennen in kleine korte broekjes die hem ondraaglijk geil maken.

Om het nog erger te maken, is Elfie een beetje een snotaap, ze vecht altijd met een nieuwe broer en beschuldigt hem ervan haar spullen te hebben gestolen. Op een dag komt ze haar schoolboeken zoeken. Elfie weet zeker dat hij ze heeft verstopt en graaft in zijn lades om haar ontbrekende studiemateriaal te vinden. In plaats van boeken ontdekt ze de seksspeeltjes van haar broer.

De ondeugende pervert heeft een grote, zachte nepborst en een strak zaklampkutje. Ze plaagt hem, vraagt ​​of hij ze gebruikt en of hij de rubberen boob vasthoudt terwijl ze aan haar naakte borst in de slaapkamer ernaast denkt. Elfie Elfie wordt opgewonden door het idee en belooft hun ouders niets te vertellen over zijn vuile voorraad als ze hem laat zien hoe ze het speelgoed gebruikt. De aanbiddelijke blondine helpt zijn broer in deze seksvideo en zuigt zijn lul totdat hij hard genoeg is om in zijn neppoesje te glijden.

Ze wikkelt haar grote tieten om zijn lul en vraagt ​​hem of ze zich beter voelen dan de neppe waarmee hij speelt. Als ze het niet langer aankan, trekt Elfie haar korte broek uit en gaat op zijn dikke pik zitten. Het zit ze allebei strak, maar ze komen allebei harder klaar dan ooit in hun leven. Soms zijn seksspeeltjes leuk, maar als je samenwoont met een hete, sletterige stiefzus, is het echte werk altijd beter, vooral in porno.

From:
Datum: november 30, 2021
Actors: Lexi Belle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *