Blonde vixen neemt schone lul in harig poesje

0 views
0%

Toen uw vrouw vroeg of haar oude vriendin Siya Jey bij u mocht blijven na haar scheiding, stemde u toe. Haar helpen om weer op de been te komen was de moeite waard, maar het hebben van een extra lichaam in huis brengt enkele verwachte complicaties met zich mee.

Hoewel sommige dingen te verwachten zijn, had je niet verwacht dat je vroeg thuis zou komen om Siya in je slaapkamer te vinden met een van je overhemden aan. Geschokt en beschaamd de bedekte en probeerde zichzelf uit te leggen. Siya realiseerde zich dat ze betrapt was en bekende dat ze altijd verliefd op je was en dat het leven onder hetzelfde dak en zien hoe goed je voor je vrouw zorgt, die gevoelens alleen maar sterker heeft gemaakt.

Omdat ze respect heeft voor je huwelijk en het niet wil verbreken, zorgt het dragen van je shirt en masturberen in je bed ervoor dat ze zich dicht bij je voelt. Ze staat op het punt te vertrekken als ze merkt dat je naar haar kont staart met een zichtbare bobbel in je broek. Misschien wil je dat ze doorgaat met waar ze mee bezig was.

Ze opent je shirt en laat haar grote, volle tieten in zicht komen. Terwijl ze in je bed kruipt, speelt ze met haar borsten en vertelt ze je alle dingen waar ze over fantaseert. Terwijl ze haar kutje wrijft, smeekt Siya je om je pik eruit te halen en hem te strelen. Kijken maakt het voor jullie allebei alleen maar heter totdat je eindelijk samen klaarkomt, en je vraagt ​​je nu af of je de volgende keer kunt voorkomen dat het nog verder gaat.

From:
Datum: december 13, 2021
Actors: Haley Reed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *