Braziliaans krullend haar berijdt schone witte lul

0 views
0%

Zwembaden schoonmaken is geen groot werk. De uren zijn lang en het loon is klote. Er zijn weinig voordelen, maar in zeldzame gevallen zullen de eigenaren aardig zijn en een koel drankje of een fooi aanbieden voor een goede service.

Als je echt geluk hebt, komt het misschien van een sexy vrouw. Gerogie Lyall is een klant uit een miljoen. De blonde met rondingen brengt haar dagen door met het werken aan haar kleurtje, terwijl haar man lange dagen maakt. Wanneer je haar zwembad schoonmaakt, is ze vriendelijk en bedankt voor je harde woord.

Georgie zorgt goed voor haar lichaam en pronkt er graag mee, vooral in een krap badpak. Ze weet dat je het opmerkt en vindt het leuk hoe je ogen op haar lange benen of in haar decolleté blijven hangen. Op een dag nodigt Georgie je binnen uit om uit de zon te komen en te genieten van een koel drankje. Ze zit tegenover je ziet er heet uit totdat je je te ongemakkelijk voelt om te blijven.

Dan vertelt ze je dat ze je naar haar heeft zien kijken en vraagt ​​of je wilt zien wat er onder haar pak zit. Je kunt geen nee zeggen en toekijken hoe ze de bovenkant van haar pak naar beneden haalt om te pronken met stevige borsten. Ze is erg trots op haar kontje en buigt zich voorover om ervoor te zorgen dat je er goed uitziet. Je ziet hoe de mooie, eenzame vrouw zich uitkleedt en met zichzelf speelt.

Ze ziet graag de lust in je ogen en zegt dat je je pik eruit haalt en hem streelt als je het leuk vindt wat je ziet. Je zit over je lul te wrijven terwijl ze haar hete, getrouwde kutje vingert. Ze vertelt je hoe verwaarloosd en behoefte aan een goede neukbeurt ze is. Durf jij de uitdaging aan? Kun jij de fantasieën van deze hete MILF laten uitkomen?

From:
Datum: december 13, 2021
Actors: Luna Corazon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *