Brunette babe neemt lading crème op poesje

0 views
0%

Wanneer je komt opdagen voor een ontmoeting met je nieuwe klant, wordt je begroet door zijn lieftallige vrouw Marilyn Crystal. Ze is prachtig en haar jurk bedekt nauwelijks haar volle, stevige borsten. Het is alles wat je kunt doen om haar niet aan te staren, maar deze ontmoeting is te belangrijk om te verknoeien.

Marilyn legt uit dat haar man vertraging heeft op het treinstation, maar wil dat je binnen wacht tot hij thuiskomt. Ze nodigt je uit en biedt je een drankje aan. Het wordt nog moeilijker om je ogen van haar mooie lichaam af te houden als ze voor je staat met haar korte jurk over haar welgevormde benen.

Ze ziet je staren en weet dat je meer wilt zien. Ze laat de dunne bandjes van haar jurk van haar schouders vallen, laat haar perfecte borsten zien en fluistert dat haar man een tijdje niet thuis zal zijn. Je weet dat je dat niet zou moeten doen.

Deze klant is te belangrijk, maar je kunt haar gewoon niet stoppen. Ze laat haar jurk vallen en draait zich om om je haar kont te laten zien. Je probeert haar te vertellen dat ze moet stoppen, maar haar slipje komt naar beneden en je kunt zien hoe nat haar kutje is. Met een gemene glimlach op haar gezicht leunt ze achterover, spreidt haar benen en begint over haar kutje te wrijven. Ben je mans genoeg om alles te riskeren en haar te geven wat ze wil? Of ga je gewoon achterover leunen en kijken?

From:
Datum: december 13, 2021
Actors: Adria Rae

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *