Brunette massage klant geneukt op massagetafel

0 views
0%

Vika Lita en Emily Mayers zijn beste vrienden. Ze doen alles samen. Van school tot activiteiten en zelfs privé yogalessen, het paar is onafscheidelijk.

Hun hechte relatie veroorzaakt soms conflicten, zoals toen ze allebei bekenden verliefd te zijn op hun yoga-instructeur. Het was niet de eerste keer dat deze levenslange vrienden om dezelfde man moesten vechten.

Ze besloten hem tegelijkertijd hun interesse te vertellen en hem te laten beslissen met wie hij wilde neuken. Toen hij aankwam voor hun sessie, trof hij de twee mooie brunettes aan in nog strakkere kleding dan normaal.

Ze vertellen hem over hun gevoelens en willen dat hij ze naast elkaar bekijkt voordat hij kiest. Hun outfits pronken met hun benen en kontjes, maar ze moeten voor hem opkomen om hun jonge, parmantige tieten en strak geschoren kutjes goed te kunnen zien.

Ze zijn allebei erg mooi en hij kan moeilijk kiezen. Naakt zijn maakt beide meisjes geil, dus besluiten ze om over hun kutjes te wrijven en uitstappen terwijl hij zijn beslissing neemt.

Ze komen snel klaar en komen tot een plotseling besef. In al hun jaren als vrienden is het enige wat ze niet hebben gedeeld een lul. Waarom zouden ze hem laten kiezen als hem beide laten neuken dubbel zoveel plezier zou zijn?

From:
Datum: december 13, 2021
Actors: Reagan Foxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *