Brunette studente met kleine tieten verleidt haar leraar

0 views
0%

Nerdy studente Jessika Night studeert hard voor haar examens. Haar geile stiefbroer kijkt toe en wordt opgewonden. Zelfs gekleed in haar gebruikelijke sjofele kleren, krijgt hij een goede blik op haar ronde, volle kont en het is gewoon te veel om te weerstaan. Hij haalt zijn pik tevoorschijn en begint hem te strelen. Intens starend naar de kont van zijn zus, merkt hij niet wanneer zijn vriendin Lana binnenkomt.

Ze ziet hem zijn pik eraf slaan en is geschokt, maar opgewonden. Jessika heeft nog steeds niet gemerkt wat broer doet, dus Lana gaat op zijn schoot zitten en vraagt ​​of hij de kont van zijn zus leuk vindt. Opgewonden door hoe ondeugend het is, begint Lana aan de grote pik van haar vriendje te zuigen terwijl hij naar Jessika kijkt. Hij probeert stil te blijven, maar laat uiteindelijk een lading kreunen horen die de aandacht van zijn zus trekt.

Jessika draait zich om en ziet haar broer een diepe, slordige pijpbeurt krijgen. Lana doet een zet op Jessika en helpt het verlegen studente uit haar kleren. Ze schaamt zich eerst als haar broer naar haar kijkt, maar als ze zijn pik ziet kloppen, wordt haar kleine poesje nat van verwachting. Lana brengt haar naar haar toe om ze van dichterbij te bekijken en helpt Jessika’s mond naar broer’s pik te leiden.

De kinky scene windt Lana op als ze ziet hoeveel het nerdy meisje van haar vriend ervan houdt zijn ballen te zuigen. Zich herinnerend hoe hij naar haar kont staarde, plaatst Lana Jessika op handen en voeten en helpt ze zijn vlees van achteren in haar te laten glijden. Blij om te delen, maar ze wil er zelf ook wat, Lana wisselt van plaats en eet Jessika’s vers geneukte poesje terwijl ze wordt geneukt.

Hij kan zijn geluk niet op als de twee sexy babes zijn lul berijden tot hij explodeert in de mond van zijn vriendin. Ze spuugt het op Jessika’s tong en de meisjes genieten van elke druppel. Hij kan zijn geluk niet geloven. Hij heeft al een hete, kinky vriendin en nu hoe hij een geile zus met een bit-kont heeft als zijn privé-neukspeeltje.

From:
Datum: december 12, 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *