Brunette studente zuigt op monsterlul

0 views
0%

Je had het zo druk gehad met het plannen van de grote hentai-conventie met je beste vriend, dat je zijn schattige achttienjarige zusje Eva Elfie nooit zag rondhangen.

Ze was altijd dichtbij, luisterde naar je gesprekken, leerde al je favoriete personages en kostuums kennen, wachtend op de kans om je te vertellen dat ze altijd al verliefd op je is geweest. Op een dag wanneer je vriendin wat eten gaat halen, besluit Eva je te verrassen met haar nieuwe hentai-outfit.

Ze is verkleed als je favoriete personage, compleet met roze pruik en monstergezichtsmasker. Je bent verrast door het kostuum, maar geschrokken als ze zich omdraait en haar rok optilt. Eva draagt ​​geen slipje en maakt duidelijk dat ze je pik wil.

Ze komt dichterbij en doet haar masker af zodat je haar haar geheime fantasieën over jou kunt horen opbiechten en hoe ze jouw fantasie anime neukspeeltje wil zijn. Eve likt speels haar lolly terwijl ze haar parmantige tieten, strakke kutje en ronde kont laat zien. Ze wil je al zo lang en nu ze je aandacht heeft, smeekt ze je om een ​​gaatje te kiezen en het te vullen met je harde pik.

Je kunt niet beslissen waar je moet beginnen, dus helpt ze je. Met haar masker weer op wrijft Eva haar lolly over haar pas geschoren kutje totdat het glinstert van plakkerige sappen. Ze spreidt haar benen wijd en vertelt je om je anime-fantasie te komen proeven. Wie ben jij om nee te zeggen tegen zo’n aanbod?

From:
Datum: december 13, 2021
Actors: Leanne Lace

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *