Connie Carter opgewonden in bad en geneukt

0 views
0%

Sybil is haar baan en haar huis kwijt nadat ze haar vriend betrapte op vreemdgaan. Omdat ze nergens heen kon, trok ze in bij haar zus en haar nieuwe echtgenoot. Ze is blij dat ze een plek heeft om te wonen en te ondersteunen in deze moeilijke tijd. Ze heeft gemerkt dat haar zwager door het hele huis stiekem naar haar gluurt.

Sybil weet dat ze hem niet moet aanmoedigen, maar hij is knap en ze kan er niets aan doen. Ze begint onthullende outfits te dragen, waardoor hij zoveel mogelijk te zien is. Op een dag, wanneer haar zus in de sportschool is, doet Sybil de was in een doorschijnende top en G-string, en doet alsof ze het niet merkt als hij staart.

Ze stelt hem gerust dat hij mag kijken en wil hem bedanken dat hij haar in het huis heeft laten blijven. Hij wil niet vals spelen, dus Sybil zegt hem om gewoon achterover te leunen en toe te kijken terwijl ze haar topje uittrekt en hem naar haar harde tepels laat staren. Ze bekent dat ze verliefd op hem is en merkt hoe hard zijn pik in zijn broek gaat.

Sybil vraagt ​​hem om haar zijn pik te laten zien. Haar zus heeft opgeschept over hoe groot hij is. Ze doet haar G-string uit en zegt dat hij hem moet strelen terwijl ze over haar kutje begint te wrijven. Ze staren elkaar aan en verhogen de snelheid van hun strelingen totdat hij over zijn hele schoot klaarkomt en zij haar vingers in haar sappen bedekt. Kunnen ze de verleiding weerstaan ​​om verder te gaan?

From:
Datum: december 14, 2021
Actors: Connie Carter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *