Creampies zijn verplicht in het huwelijk

0 views
0%

Ginebra wordt opgeroepen voor een familiespelavond en ontdekt dat haar stiefbroer en stiefvader het Pie Face-spel hebben gekozen voor de festiviteiten van de avond. Het is rommelig en een spel dat ze hebben gekozen om met haar te spelen terwijl moeder weg was.

Ze vindt het niet erg en al snel stromen haar competitieve sappen. Ginebra geniet van wat vroeg succes en lacht om broer wanneer hij eindigt met slagroom over zijn hele gezicht. Als het haar beurt is, zegt broer tegen haar dat ze haar ogen moet sluiten. In plaats van een gezicht vol slagroom, wordt ze in plaats daarvan geslagen met zijn harde pik.

Geschokt wendt ze zich tot vader in de verwachting dat hij zijn zoon zal straffen voor zijn ongepast gedrag. In plaats daarvan moedigt hij zijn zoon aan om de crème op zijn pik te doen en zijn zus hem schoon te laten likken. Geschokt, maar opgewonden door de grote lul in haar gezicht en geile vader die toekijkt, gaat Ginebra wijd open en geniet van de zoete room. Glimlachend naar papa, wiebelt ze met haar kont terwijl ze aan de grote lul van haar broer zuigt. Ze wil dat hij meer doet dan toekijken. Ginebra reikt naar voren en sleept hem mee in het plezier.

Zijn pik is zelfs dikker dan die van zijn zoon en de mooie jonge studente beweegt haar mond van lul naar lul, genietend van de manier waarop ze smaken. Ze heeft meer nodig en stapt uit haar korte rokje en gaat op papa’s lul zitten, waarbij ze nooit het vlees van haar broer uit haar zuigende mond laat vallen. Met twee van haar gaatjes uitgerekt, is er nog maar één te gaan en Ginebra wil daar ook een pik in. Haar kont is strak, maar dat weerhoudt hen er niet van om hem diep en hard te neuken.

Twee grote lullen tegelijk is precies wat Ginebra nodig heeft en ze komt over de hele lul van haar broer terwijl vader haar zijn lading voedt. Dit alles is teveel voor broer die zijn romige zaad in Ginebra’s strakke kleine poesje schiet. Het hele gezin is uitgeput, maar zet het spel zo op dat als mama thuiskomt, ze weer kunnen spelen.

From:
Datum: december 12, 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *