Curvy lichaam Serena Santos verleidt de vriend van haar zus

0 views
0%

Terwijl je in de vroege ochtend een bezoek bracht aan je rondborstige tante en je rondborstige brunette bombshell van een stief neefje en ontbijt met hen, had je geen idee hoeveel plezier en kinky plezier je die dag zou hebben.

Het begon allemaal toen je ging zitten met je ravenharige babe van een neef genaamd Chloe. Ze begon je op een verleidelijke manier aan te kijken terwijl ze de topping van haar donut likte. Alsof dat nog niet genoeg was, pelde deze ronde vixen een banaan en begon eraan te zuigen alsof het een enorme lul was.

Al snel sloeg je rondborstige neef haar tieten eruit en ging op haar knieën voordat ze je broek naar beneden trok. Zelfs de grootte van je grote lul kon Chloe er niet van weerhouden je te neuken. Terwijl dit allemaal gaande was, stond je tante in de keuken met haar rug naar jullie twee toe.

Gelukkig keek ze niet eens jouw kant op toen ze naar haar werk ging. Net toen haar moeder wegging, schoof Chloe je enorme stijve een tijdje in haar vochtige kutje voordat ze het tussen haar enorme tieten stopte voor een snelle boobjob. Daarna ging ze op de tafel liggen en liet je haar strakke maagdelijke kontje in de missionarispositie slaan terwijl ze haar kutje vingerde.

Daarna liet je geile neef je op de grond liggen en je lul in haar kont stoppen voor een ritje, voordat je hetzelfde deed, alleen in de cowgirl-positie. Uiteindelijk laat de begeerlijke Chloe je je lading diep in haar sappige bever uitwerpen voor een rommelige creampie.

From:
Datum: november 17, 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *