Dani Blu – Jij bent mijn broer, dit is echt raar

0 views
0%

Het is etenstijd, hete blonde moeder dekte de tafel en riep haar dochter en stiefzoon om naar de eetkamer te komen. Ze komen de kamer binnen in een sombere bui, wat niets nieuws voor hen is, en beginnen te eten.

Gedurende deze tijd vroeg de stiefzoon zijn ouders of ze vannacht goed hadden geslapen, waardoor het schattige kleine dochtertje begon te blozen. Dit deed hun ouders beseffen dat deze twee eigenlijk samen slapen. Om wraak te nemen, begon de beeldschone dochter vieze selfies te maken door een worst in haar mond te stoppen, waardoor haar stiefbroer een stijve kreeg.

Toen hij dit opmerkte, trok zijn stiefmoeder zijn schacht uit zijn broek terwijl de kinky stiefdochter haar harige kutje liet zien aan haar opgehangen stiefvader. Voordat je het wist, zaten de meisjes op hun knieën de mannelijke leden van hun stiefgezin af te zuigen.

Daarna gingen ze alle vier naar een andere kamer, weg van de nieuwsgierige blikken van hun buren waar de kuikens aan de pikken bleven zuigen voordat ze ze in hun toch al natte kutjes schuiven. De tengere hottie van een stiefdochter berijdt bovenop de grote lul van haar stiefvader en zuigt ook om de beurt aan de lul van haar stiefbroer voordat hij zijn stiefmoeder heel hard van achteren mag neuken.

Terwijl de babes de stiefvader op hun mooie gezicht lieten klaarkomen, maakte de geile broer van de gelegenheid gebruik om zijn zus in de doggystyle positie te nagelen. Natuurlijk, nadat zijn vader ejaculeerde, was het tijd voor de zoon om dat ook te doen over de gezichten van zijn stiefmoeder en schattige stiefzus.

From:
Datum: november 20, 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *