De liefde voor anaal is een voet diep

0 views
0%

Toen Elisabetta en haar vriend ermee instemden om zijn beste vriend bij hen te laten logeren, was ze nerveus. Omdat ze een vreemde in huis had, voelde ze zich ongemakkelijk, maar dit was de beste vriend van haar vriend en ze wilde een gracieuze gastvrouw zijn.

Wat ze niet wist, was dat hij ook een speciale camera gebruikte om haar te bespioneren als ze onder de douche stond. Het stelt je in staat om vanuit een andere kamer te kijken, zodat je je pik kunt aaien om haar mooie lichaam te zien.

Elisabetta staat op het punt om onder de douche te gaan maar is iets vergeten, dus opent ze de deur om je te vinden met je camera in de ene hand en je pik in de andere. Ze eist te weten wat je doet, maar kan het niet helpen dat ze glimlacht als ze ziet hoe lang en stijf je pik is. Het is lang geleden dat haar vriendje zo opgewonden was om haar naakt te zien en Elisabetta is in voor een beetje ondeugend plezier met haar enge gluurder.

Je lul is te groot voor haar mond, wat haar alleen maar meer opwindt en haar harder laat proberen om elke centimeter door te slikken. Ze draait zich om en vraagt ​​je om haar van achteren te neuken. Je bent zo groot en neukt haar zo diep. Elisabetta wist nooit dat vreemdgaan zo leuk kon zijn. Ze berijdt je hard, voelt je dieper dan haar vriendje gaat en houdt van elke centimeter. Nadat je je lading over haar gezicht hebt geschoten, laat Elisabetta je beloven niet meer te gluren. Kom de volgende keer gewoon binnen.

From:
Datum: februari 1, 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *