De verkeerde pil gepoft, gebruik het op mama

0 views
0%

Ook al was ze net twintig jaar oud, Jessica’s ouders behandelden haar nog steeds alsof ze een kind was. Door in hun huis te wonen, onder hun strikte regels, kregen de jonge studentes weinig vrijheid en absoluut geen privacy.

Ze wisten niet eens dat ze een vriendje had en zouden het sexy ondergoed dat ze kocht om hem te laten zien zeker niet hebben goedgekeurd als ze eindelijk alleen zouden zijn. Om alleen met hem te zijn, moest ze haar ouders vertellen dat ze ziek was en lessen miste. Ze geloofden haar verhaal en gingen aan het werk, zodat Jessica vrij was om haar nieuwe bh en slipje te passen terwijl ze wachtte tot haar vriend zou komen opdagen.

De beha zat strak om haar dunne lichaam en haar tepels staken door het materiaal toen ze opgewonden werd en eraan dacht hem eindelijk te neuken. Ze deed hem af en wreef over haar tepels, deed alsof haar vingers zijn tong waren. Jessica was zo opgewonden dat haar slipje doorweekt was toen ze het van haar lichaam pelde en haar handen verder naar beneden liet gaan. Ze kon ze weer aantrekken toen haar vriend arriveerde, maar nu was ze te opgewonden om iets te dragen, te opgewonden om te stoppen.

Ze had verlichting nodig en kon niet wachten tot hij haar die zou geven. Haar benen gingen uit elkaar terwijl haar vingers hun weg naar haar kutje vonden. Jessica kreunde toen ze ze in haar schoof. Er zou niemand zijn die haar ervan weerhoudt om vandaag eindelijk geneukt te worden. Ze pompte zichzelf sneller leeg in de wetenschap dat zijn pik nog beter zou aanvoelen. Vandaag zou speciaal worden en toen haar eerste orgasme door haar lichaam scheurde, wist ze dat ze niet zou stoppen totdat haar lichaam het niet meer aankon.

From:
Datum: december 12, 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *