De vrouw van de beste vriend wordt hard geneukt omdat ze hem bedriegt

0 views
0%

Billie Star verveelt zich tijdens de quarantaine met haar leven en wil haar dagen wat spannender maken. Ze heeft gehoord over de sexy “kussenuitdaging” en besluit wat foto’s te maken voor haar sociale media.

Nadat ze haar haar en make-up heeft gedaan, trekt ze haar meest sexy pumps aan en doet ze een kussen om haar middel. Terwijl ze sexy selfies maakte, merkte Billie niet dat haar stiefzoon op de bank zat te kijken. Beschaamd probeert ze zichzelf te bedekken, maar hij verzekert haar dat ze er geweldig uitziet. Sterker nog, hij biedt zich aan om wat foto’s voor haar te maken.

Billie durft meer, verliest het kussen en poseert met wijnglazen die haar borsten bedekken. Terwijl ze poseert, ziet Billie de bobbel in de broek van haar zoon. Ze voelt zich gedurfd, steekt haar hand uit en raakt hem door zijn spijkerbroek heen. Hij is geschrokken maar blij om haar zijn pik te laten zien die twee keer zo lang is als die van zijn vader en super dik.

Al opgewonden door de gewaagde foto’s en drankjes, legt ze haar mond op de grote lul van haar zoon. Toen ze eenmaal geproefd had, hoefde ze hem alleen maar diep van binnen te voelen kloppen. Zijn lul deed haar kutje creme en ze wist dat ze niet zou kunnen stoppen totdat ze keer op keer klaar was.

Billie kon niet geloven dat die zoon haar de beste neukbeurt gaf die ze in jaren had gehad. Terwijl ze neerknielde om een ​​grote hoeveelheid zaad op haar gezicht te krijgen, dacht ze dat ze haar vrienden moest vertellen over een nieuwe uitdaging op sociale media, de goedgekweekte zoon.

From:
Datum: december 14, 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *