Dee neemt vinger in kont en lul in poesje

0 views
0%

Je nieuwe secretaresse Valentina Ricci werkt gewoon niet. Je waagde een gok toen je in dienst nam ondanks dat je niet de juiste ervaring had, omdat ze er zo goed uitzag in haar korte rokje. Haar onvermogen om het werk te doen, heeft overschaduwd hoe aardig ze is om naar te kijken en je hebt een afspraak gepland om haar morgenochtend te laten gaan.

Tot je verbazing verschijnt ze in plaats daarvan onaangekondigd bij je thuis. Gekleed in kousen, hakken en een rok die nog korter is dan normaal, vertelt ze dat ze begrijpt dat haar prestatie ondermaats was, maar dat ze haar baan echt nodig heeft.

Terwijl ze praat, laat ze haar rok over haar dijen glijden en als ze merkt dat je kijkt, zegt Valentina dat ze er alles aan zal doen om haar baan te behouden als je haar nog een kans geeft. Je vrouw kan elk moment naar huis, maar dat weerhoudt je er niet van om te staren terwijl ze zich omdraait en voorover buigt, haar rok optillend om te pronken met haar weelderige ronde kont.

Valentina trekt haar tieten tevoorschijn en belooft elke dag goed voor je te zorgen op kantoor. Je weet dat je haar moet vertellen dat ze moet gaan voordat je vrouw thuiskomt, maar haar slipje komt naar beneden en je krijgt een kijkje in haar strakke, natte kutje. Ze spreidt haar benen en laat zien hoe graag ze haar baan wil redden. Zeg gewoon ja en ze zal je kantoorneukspeeltje zijn wanneer je maar wilt. Wie kan zo’n aanbod afslaan?

From:
Datum: december 13, 2021
Actors: Slut Freya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *