Dit jaar was ik een heel stout meisje en de kerstman zou me moeten straffen

0 views
0%

De schattige blonde Lola Myluv deed een livestream op haar sociale media over het onderwerp ‘hoe je een condoom omdoet met je mond’. Om haar methode praktisch te demonstreren, besloot ze verschillende groenten en een banaan te gebruiken.

Haar bedrieger van een stiefbroer zag haar het doen en besloot de show te ‘verbeteren’ door achter haar te verschijnen. Natuurlijk merkte de lieftallige Lola hem op en raakte van streek, maar hij kalmeerde haar snel en vertelde haar dat ze het helemaal verkeerd heeft gedaan omdat ze een echte lul nodig heeft om haar kijkers het volledig te laten begrijpen.

En natuurlijk is ze meer dan welkom om zijn toch al harde pik te gebruiken. Het kostte wat overtuigingskracht, maar deze schattige blondine besloot de enorme lul van haar broer te voorschijn te halen en haar mond te gebruiken om er een condoom om te doen. Maar toen zijn pulserende lid eenmaal in haar mond zat, voelde deze prachtige feeks de kutsappen tussen haar benen roeren en het condoom en al haar kleren gingen uit.

Onze sexy Lola ontblootte haar geschoren kutje en kleine tieten en zoog een tijdje op de lul van haar stiefbroer voordat ze hem in haar natte kutje liet glijden voor een ritje.

Toen draaide ze haar rug naar haar stiefbroer en stuiterde op zijn stijve schacht in een omgekeerde cowgirl-positie voordat ze op de bank ging liggen en hem haar sappige rukken op die manier liet afranselen. Helemaal aan het einde liet deze tengere schat haar broer haar strakke buik bedekken met zijn plakkerige sperma.

From:
Datum: november 22, 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *