Een keer geweekt, de tweede gecreampied

0 views
0%

Lady Bug vertelde haar vriend dat ze elke fantasie zou vervullen die hij maar wilde. Ze dacht dat hij misschien een speciale outfit wilde of anale seks zou proberen, misschien zelfs een ander meisje mee zou nemen voor een triootje. In deze virtuele porno ontdekt Lady Bug dat haar vriend haar wil zien met een enorme lul.

Verbijsterd en onzeker over het samenzijn met een andere man, is ze opgelucht als hij uitlegt dat hij een specifieke dildo in gedachten heeft. Ze plaagt hem eerst, stript naar beneden en wiebelt met haar schattige kontje. Eindelijk reikt ze in de doos en haalt er het grootste uit dat ze ooit heeft gezien. Het is langer dan haar arm en twee keer zo groot rond.

Ze plakt het aan de glazen deur naast haar bed en het is zo zwaar dat ze het omhoog moet houden. Nerveus, maar opgewonden strijkt ze langzaam met beide handen op en neer over de lange dikke schacht. Terwijl ze een blik werpt op haar vriendje, ziet ze dat hij zijn keiharde lul al voor haar aftrekt. De kop van de monsterlul is zo massief dat hij nauwelijks in haar mond past.

Ze vindt haar maat zowel intimiderend als opwindend. Lady Bug stapt in bed en spreidt haar benen voor die gigantische lul. Het is een worsteling om het naar binnen te krijgen, maar wanneer het hoofd naar binnen komt, schudt haar hele lichaam. Wetende dat hij het niet lang meer zal volhouden, laat Lady Bug zichzelf gaan en komt over de hele monsterlul klaar terwijl haar vriendje zijn lading over haar heen spuit. Nu hij zijn fantasie heeft gehad, kan ze niet wachten om hem die van haar te laten zien.

From:
Datum: december 15, 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *