Enorme lul in het strakke kleine poesje van schoolmeisje

0 views
0%

Ginebra is enorm verliefd op haar knappe stiefbroer. Nu ze eindelijk achttien is, wil ze dat hij haar opmerkt als meer dan alleen maar een klein zusje. Ze weet dat hij erg van manga houdt en houdt echt van Kawaii-meisjes. Ze gebruikt dat in haar voordeel en stelt een heel speciaal Kobayashi-cosplaykostuum samen.

Als het gewoon perfect is, besluit Ginebra hem ontbijt op bed te maken, maar op haar kostuum en hem te verrassen. Haar hoop is dat hij haar in een ander licht zou zien. Wat ze niet weet als ze zijn slaapkamer binnenloopt, is dat hij geil wakker werd en al zijn dikke pik streelde terwijl hij naar een hete Eva Elfie manga-cosplay keek.

Dit pakt nog beter uit dan Ginebra had gehoopt. Broer is al opgewonden en kan zijn opwinding niet verbergen om haar in kostuum te zien. Hij probeert het af te doen als fandom, maar zijn kloppende pik verklapt zijn geheim. Ze doet gek en blijft in haar karakter. Zuster reikt onder zijn lakens en haalt zijn harde pik eruit.

Hij probeert weerstand te bieden, maar zij is te schattig, hij is te geil en haar kostuum is gewoon te perfect. Haar warme, natte mond op zijn vlees doet zijn laatste weerstand wegsmelten en krijgt zijn mangafantasie. Niet tevreden met het proeven van zijn pik, maakt Ginebra haar kostuum net genoeg los om hem te berijden. Haar kutje is strak, maar nat en uitnodigend als ze eindelijk krijgt waar ze zo lang over heeft gefantaseerd.

Ze kijkt achterom en ziet hem naar haar kont staren en weet meteen wat hij echt wil. Hij wil cosplay zus neuken in haar strakke kleine kontje. Ze is blij om zijn fantasie uit te laten komen en wordt in haar kont genaaid totdat hij zijn lading over haar heen spuit. Ginebra heeft veel kostuums en is van plan om grote broer regelmatig leeg te drinken.

From:
Datum: december 2, 2021
Actors: Geisha Kyd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *