Europees water neemt Afrikaanse zwarte onderzeeër

0 views
0%

De begeerlijke blonde foodblogger Lola Myluv deed een livestream van zichzelf terwijl ze een speciale maaltijd kookte en terwijl ze de ingrediënten aan het halen was, trok ze per ongeluk een courgette met een condoom eraan. De blos op haar gezicht was meer dan duidelijk, maar in een poging de show gaande te houden, zei Lola eenvoudig: ‘Oeps, dat was gisteren, maar ik denk dat we het kunnen herhalen!’.

Deze heerlijke kokkin greep de groente vast alsof het een stijve penis was, knoopte het bovenste deel van haar uniform los en liet haar ronde borsten eruit springen. Daarna gebruikte ze de courgette om te dollen met haar uitstekende tepels voordat ze haar rok optilde en zachtjes tegen haar schaamlippen drukte.

Dit maakte onze foxy Lola natuurlijk nog geiler en zorgde ervoor dat de sappen in haar orgastische bever goed werden aangewakkerd. Dat op zijn beurt zette deze verleidelijke schat ertoe aan haar rok op te trekken, in de stoel te gaan zitten en haar sexy lange benen te spreiden. Na het gebruik van de fallisch-vormige groente om haar clitoris te wrijven, liet deze slanke hottie het langzaam doordringen tot in de diepten van haar al druipende natte kutje. Door het in en uit te bewegen, kon de verrukkelijke Lola het niet helpen en liet ze haar wellustige lippen uiteenvallen terwijl een oergekreun van genot eraan ontsnapte.

Door zowel de snelheid als de intensiteit van het boren in haar geschoren mof te verhogen, kon deze geweldige seksbom een ​​sterk orgasme voelen opkomen. En toen het eindelijk haar strakke lichaam raakte, beefde Lola van het immense plezier voordat ze de stream beëindigde die zowel haar als haar kijkers volledig bevredigde.

From:
Datum: november 22, 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *