Gamer-meisje met grote natuurlijke tieten River Fox neemt een lul

0 views
0%

De mooie jonge Nelly Kent besluit haar colleges over te slaan omdat ze een grote toets heeft waar ze niet voor heeft gestudeerd. In de veronderstelling dat ze alleen thuis zal zijn, schrikt ze als ze haar stiefbroer in de woonkamer aantreft. Hij heeft geen lessen vandaag, maar weet dat zij de hare overslaat.

Nelly weet dat hij het hun ouders zal vertellen als ze niet heel snel iets bedenkt. Ze zit op zijn schoot en smeekt hem om het niet te vertellen. Sis biedt aan om een ​​maand lang zijn kamer op te ruimen, zijn auto te wassen, zijn was te doen, wat hij maar wil.

Hij kijkt naar haar op een manier die ze nog nooit heeft gezien en zus voelt iets hards in zijn schoot. Hij ziet de glimlach op haar gezicht, reikt uit om haar tieten te voelen en kijkt hoe haar tepels hard worden door haar tanktop. Nelly weet wat er nodig is om hem stil te houden en belooft hem te laten doen wat hij wil als hij haar maar geheim houdt voor hun ouders.

Hij stemt snel toe en Nelly haalt de dikke lul van zijn broer uit zijn broek. Het is groter dan alle jongens met wie ze heeft gedate en ze vindt zichzelf behoorlijk geil terwijl ze eraan zuigt. Terwijl ze hem stevig tussen haar tieten knijpt, vraagt ​​Nelly of hij hem in haar strakke kutje wil stoppen.

Ze is bereid om te doen wat nodig is om haar geheim te houden, maar wil ook dat grote ding in haar laten vallen. Al na een paar slagen worden ze onderbroken als moeder thuiskomt. Nelly rent weg om zich te verstoppen. De volgende ochtend vindt hij Nelly in bed en speelt met haar kutje.

Ze beweegt maar wordt niet wakker totdat hij zijn pik in haar strakke gaatje laat glijden. Sis wordt wakker en maakt zich zorgen om gepakt te worden, maar wil niet dat hij stopt met wat hij doet. Zijn diepe slagen vullen haar kutje en ze wil elke centimeter voelen.

Er is deze keer niemand in de buurt om ze te onderbreken en ze berijdt zijn grote pik totdat hij eruit trekt en over het mooie gezicht van zijn zus explodeert. Hij belooft haar geheim te houden, maar nu hebben ze allebei een nog grotere geheim te houden.

From:
Datum: december 4, 2021
Actors: River Fox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *